BIS 1970-01-01 03:00:0028.83 27.46 -2.42%
BIS 2020-11-12 15:00:2329.17 27.75 -2.42%
BIS 2020-11-12 16:00:2229.21 27.64 -2.42%
BIS 2020-11-12 17:00:2427.97 27.96 -1.24%
BIS 2020-11-12 18:00:2328.00 27.96 -0.85%
BIS 2020-11-12 19:00:2328.03 28.01 -0.74%
BIS 2020-11-12 20:00:2328.42 28.41 0.50%
BIS 2020-11-12 21:00:2228.27 28.26 0.00%
BIS 2020-11-12 22:00:2328.42 28.39 0.57%
BIS 2020-11-12 23:00:2228.30 28.26 0.11%
BIS 2020-11-13 01:01:5028.42 28.14 0.11%
BIS 2020-11-13 02:00:2228.42 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 03:00:2229.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 04:00:2229.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 05:00:2229.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 06:00:2329.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 07:00:2229.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 08:00:2329.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 09:00:2429.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 10:00:2329.63 27.96 0.11%
BIS 2020-11-13 11:00:2228.82 27.10 0.11%
BIS 2020-11-13 12:00:2328.69 26.89 0.11%
BIS 2020-11-13 13:00:2428.75 27.01 0.11%
BIS 2020-11-13 14:00:2328.69 27.28 0.11%
BIS 2020-11-13 15:00:2328.31 27.82 0.11%
BIS 2020-11-13 16:00:2228.06 27.87 0.11%
BIS 2020-11-13 17:00:3327.76 27.73 -1.87%
BIS 2020-11-13 18:00:2327.92 27.89 -1.45%
BIS 2020-11-13 19:00:2227.71 27.67 -2.12%
BIS 2020-11-13 20:00:2327.57 27.53 -2.44%
BIS 2020-11-13 21:00:2327.61 27.57 -2.44%
BIS 2020-11-13 22:00:2227.48 27.44 -2.90%
BIS 2020-11-13 23:00:2327.56 27.53 -2.58%
BIS 2020-11-14 01:01:3727.73 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 02:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 03:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 04:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 05:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 06:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 07:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 08:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 09:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 10:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 11:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 12:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 13:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 14:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 15:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 16:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 17:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 18:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 19:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 20:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 21:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 22:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-14 23:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 01:02:2129.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 02:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 03:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 04:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 05:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 06:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 07:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 08:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 09:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 10:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 11:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 12:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 13:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 14:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 15:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 16:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 17:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 18:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 19:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 20:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 21:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 22:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-15 23:00:2929.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 01:01:5429.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 02:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 03:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 04:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 05:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 06:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 07:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 08:00:2229.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 09:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 10:00:2329.25 23.28 -2.44%
BIS 2020-11-16 11:00:2327.91 26.17 -2.44%
BIS 2020-11-16 12:00:2227.81 26.21 -2.44%
BIS 2020-11-16 13:00:2327.94 26.48 -2.44%
BIS 2020-11-16 14:00:2327.49 26.35 -2.44%
BIS 2020-11-16 15:00:2326.83 25.67 -2.44%
BIS 2020-11-16 16:00:2326.92 26.69 -2.44%
BIS 2020-11-16 17:00:2427.66 27.64 0.40%
BIS 2020-11-16 18:00:2327.59 27.57 0.25%
BIS 2020-11-16 19:00:2327.48 27.46 -0.40%
BIS 2020-11-16 20:00:2327.61 27.57 0.18%
BIS 2020-11-16 21:00:2327.68 27.67 0.54%
BIS 2020-11-16 22:00:2327.65 27.62 0.00%
BIS 2020-11-16 23:00:2227.63 27.60 -0.11%
BIS 2020-11-17 01:01:2727.70 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 02:00:2327.76 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 03:00:2329.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 04:00:2329.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 05:00:2229.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 06:00:2329.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 07:00:2229.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 08:00:2329.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 09:00:2429.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 10:00:2329.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 11:00:2329.34 23.14 1.59%
BIS 2020-11-17 12:00:2328.39 27.00 1.59%
BIS 2020-11-17 13:00:2428.47 27.05 1.59%
BIS 2020-11-17 14:00:2328.41 27.05 1.59%
BIS 2020-11-17 15:00:2228.41 27.23 1.59%
BIS 2020-11-17 16:00:2328.41 27.50 1.59%
BIS 2020-11-17 17:00:3128.13 28.10 2.65%
BIS 2020-11-17 18:00:2328.30 28.28 1.96%
BIS 2020-11-17 19:00:2328.07 28.05 1.93%
BIS 2020-11-17 20:00:2228.06 28.03 1.45%
BIS 2020-11-17 21:00:2327.94 27.92 1.13%
BIS 2020-11-17 22:00:2327.81 27.78 1.24%
BIS 2020-11-17 23:00:2327.87 27.85 1.09%
BIS 2020-11-18 01:01:1428.17 27.51 1.13%
BIS 2020-11-18 02:00:2228.17 27.51 1.13%
BIS 2020-11-18 03:00:2228.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 04:00:2228.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 05:00:2328.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 06:00:2328.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 07:00:2428.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 08:00:2328.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 09:00:2328.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 10:00:2228.17 27.50 1.13%
BIS 2020-11-18 11:00:2328.50 27.16 1.13%
BIS 2020-11-18 12:00:2328.39 27.03 1.13%
BIS 2020-11-18 13:00:2428.34 26.26 1.13%
BIS 2020-11-18 14:00:2328.28 27.48 1.13%
BIS 2020-11-18 15:00:2327.73 27.53 1.13%
BIS 2020-11-18 16:00:2427.74 27.58 1.13%
BIS 2020-11-18 17:00:3627.81 27.78 0.47%
BIS 2020-11-18 18:00:2328.10 28.07 0.83%
BIS 2020-11-18 19:00:2228.04 28.01 0.72%
BIS 2020-11-18 20:00:2227.99 27.96 0.65%
BIS 2020-11-18 21:00:2328.25 28.22 1.55%
BIS 2020-11-18 22:00:2328.37 28.34 1.62%
BIS 2020-11-18 23:00:2328.89 28.87 3.74%
BIS 2020-11-19 01:01:1629.55 27.51 3.67%
BIS 2020-11-19 02:00:2229.16 27.51 3.67%
BIS 2020-11-19 03:00:2329.25 27.50 3.67%
BIS 2020-11-19 04:00:2328.02 28.01 3.67%
BIS 2020-11-19 05:00:2328.00 27.96 3.67%
BIS 2020-11-19 06:00:2328.02 27.99 3.67%
BIS 2020-11-19 07:00:2327.99 27.98 3.67%
BIS 2020-11-19 08:00:2228.20 28.17 3.67%
BIS 2020-11-19 09:00:2328.38 28.37 3.67%
BIS 2020-11-19 10:00:2328.33 28.31 3.67%
BIS 2020-11-19 11:00:2328.33 28.31 3.67%
BIS 2020-11-19 12:00:2329.78 28.41 3.67%
BIS 2020-11-19 13:00:2229.78 28.40 3.67%
BIS 2020-11-19 14:00:2329.42 28.61 3.67%
BIS 2020-11-19 15:00:2329.42 28.61 3.67%
BIS 2020-11-19 16:00:2329.30 28.61 3.67%
BIS 2020-11-19 17:00:2628.75 28.72 0.24%
BIS 2020-11-19 18:00:2328.53 28.51 -1.11%
BIS 2020-11-19 19:00:2328.73 28.72 -0.45%
BIS 2020-11-19 20:00:2328.93 28.90 0.31%
BIS 2020-11-19 21:00:2328.84 28.81 0.00%
BIS 2020-11-19 22:00:2328.72 28.69 -0.90%
BIS 2020-11-19 23:00:2328.82 28.81 -0.10%
BIS 2020-11-20 01:01:2629.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 02:00:2329.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 03:00:2229.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 04:00:2229.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 05:00:2229.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 06:00:2229.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 07:00:2229.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 08:00:2329.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 09:00:2429.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 10:00:2429.96 27.80 -0.38%
BIS 2020-11-20 11:00:2229.61 28.08 -0.38%
BIS 2020-11-20 12:00:2329.53 27.98 -0.38%
BIS 2020-11-20 13:00:2429.45 27.89 -0.38%
BIS 2020-11-20 14:00:2229.42 27.90 -0.38%
BIS 2020-11-20 15:00:2328.81 27.93 -0.38%
BIS 2020-11-20 16:00:2328.84 27.93 -0.38%
BIS 2020-11-20 17:00:2828.93 28.90 0.70%
BIS 2020-11-20 18:00:2328.53 28.52 -0.52%
BIS 2020-11-20 19:00:2428.40 28.37 -1.32%
BIS 2020-11-20 20:00:2228.59 28.56 -1.32%
BIS 2020-11-20 21:00:2428.45 28.42 -1.32%
BIS 2020-11-20 22:00:2328.41 28.38 -1.32%
BIS 2020-11-20 23:00:2228.42 28.41 -1.25%
BIS 2020-11-21 01:01:1728.70 28.31 -1.15%
BIS 2020-11-21 02:00:2228.70 28.31 -1.15%
BIS 2020-11-21 02:51:47Imbi ke eyongabinabo ubuthongo sekusondela u3 ekuseni. Phofu kube kungekho nendinomshukumisa avuke sincokole, sihambise ubusuku kamnandi Highlight
BIS 2020-11-21 03:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 04:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 05:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 06:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 06:38:32W:O ANLEIHEN-Woche #KW47 – 2020: BENO, Greencells, MGI, ETERNA, Euroboden, SUNfarming, ACTAQUA, va-Q-tec, Green Land, R-LOGITECH, publity, PREOS, Aves, FCR Immobilien, PCC, …: Zwei neue Zeichnungsstarts in der Kalenderwoche 47 (16.11. bis 20.11.20) am… https://t.co/n13PxWiIW7 Highlight
BIS 2020-11-21 06:48:27-punten mau tanya kalo naik bis mgi ke bandung dari kampus nunggunya dimana ya apa harus ke leuwiliangnya?
BIS 2020-11-21 07:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 08:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 09:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 10:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 11:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 12:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 12:13:15@Laura73286018 @pusat_waria Yang penting tete yah gede bisa nete,,,
BIS 2020-11-21 13:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 13:43:11@inibunciseokjin asal simpan kulkas aman :') habisnya stok roti udah kek mau piknik :') Highlight
BIS 2020-11-21 13:43:30@orcnhid Kalau create new akun acha bisa yah kakak 3k aja udah v all mastip 17 januari. Kalau yahoo masih di buatin karena acha belum stok yahoo Highlight
BIS 2020-11-21 13:48:30Yg paling banyak (punya) stok massa bayaran biasanya sih dari cokelat,, Wong mereka punya daftarnya? Dari mana? Hasil razia preman dan anak² jalanan memang ga bisa dikoordinir? Heuheu,, Highlight
BIS 2020-11-21 13:49:24[@moonlander ] Kedatangan Irfan diterima cepat oleh para anggota divisi lain. Bahkan, prajurit itu berkerumun mengelilinginya. Dengan segera stok senjata yang dibawanya nyaris habis—bahkan amunisi berupa granat tersisa setengah saja. Namun dalam (1/8) Highlight
BIS 2020-11-21 13:50:56Rp 145.000 Nikmati beragam model perhiasan mutiara yang di balut dengan mutiara berkualitas hanya di #burhanpearllombok. Berbagai bentuk cincin ada di sini. Ayo beli sekarang, jangan sampai lehabisan stok ya #cincin #cincinlilit #cincinmutiara #cincinrhodium #mutiaraairtawar https://t.co/q31Nk0Nlbe Highlight
BIS 2020-11-21 13:51:07MJ ada yg lagi nyari piyama? kita ada loh piyama maroon set longsleeve bahan katun jepang bisa order dishopee pembelian 2pcs dapat diskon yuk diorder stok terbatas https://t.co/3HV7sPCDza Highlight
BIS 2020-11-21 13:54:40@ippeopeo ah lu mah coba pasti sekarang lu punya banyak stok au lagi deh. bagi dong nad, yg udah end juga kalau bisa Highlight
BIS 2020-11-21 13:54:48RT @manpoi08: RM 0 untuk korg RT guys. Aku rasa mcm susah dah nak abiskan stok ni. Tolong aku guys, dah takde duit belanja ni. Kering dah h… Highlight
BIS 2020-11-21 13:59:04Udah lama bgt rasanya gak baca buku. Stok bacaan udh abis semua Highlight
BIS 2020-11-21 14:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 14:01:18-101 ada yang punya au ga ya stok au ku abis Highlight
BIS 2020-11-21 14:01:21RT @zuraini_noh: Kalau anda dah pernah berbisnes online dan dah biasa bisnes dengan cara pegang stok, pun boleh join! Kita ada jugak produk… Highlight
BIS 2020-11-21 14:03:23pip pip kehabisan stok au Highlight
BIS 2020-11-21 14:05:41Terus giliran inget laper, malah ujan. Dirumah gada stok makanan jadi gabisa keluar. Sedih Highlight
BIS 2020-11-21 14:05:45QA/ Permisi, numpang jualan yaa aku jual outfit "vintage" rajut yang lucu² bangett!!! bahanya tebel dan premium!! ready stok yaa, produk terbatas dan cepet order sebelum kehabisan! *katalog masih akan update https://t.co/Nievjii9SP https://t.co/TkvPDpxkaR Highlight
BIS 2020-11-21 14:07:13Kırk yılda bir gibisin. Highlight
BIS 2020-11-21 14:07:37RT @manpoi08: RM 0 untuk korg RT guys. Aku rasa mcm susah dah nak abiskan stok ni. Tolong aku guys, dah takde duit belanja ni. Kering dah h… Highlight
BIS 2020-11-21 14:08:40bm bgt indomie tp stok abis males ke warung ajdjwjdnsidn Highlight
BIS 2020-11-21 14:11:02RT @manpoi08: RM 0 untuk korg RT guys. Aku rasa mcm susah dah nak abiskan stok ni. Tolong aku guys, dah takde duit belanja ni. Kering dah h… Highlight
BIS 2020-11-21 14:12:07@HilmiHilal88 Kwani tokea kuaza vyama vyingi hawa walouliwa mara hii ndowakwanza hatuhitaji fidia hapa duniani bora waendelee namaisha wanayotaka ila sio kujiaibisha, maalim acha kuharibika utuuzimani umekataa matokeo Kisha unaingia kwenye serikali siumbweha uwo Highlight
BIS 2020-11-21 14:12:38@mbisee @OthmanMaulid6 @HilmiHilal88 @SeifSharifHamad Upo sahihi Dada Highlight
BIS 2020-11-21 14:14:00Ijin promosi bentar ya min~ ready stok totebag bahan baby canvas. Pengiriman bisa lewat Oren ✨ [VIP] https://t.co/xH0eI6O0NQ Highlight
BIS 2020-11-21 14:15:54RT @lluarmailov69: Desde la profundidad de mi insomnio, intento palpar la ternura de esa flor, abismado por tu ausencia, encantado por tu a… Highlight
BIS 2020-11-21 15:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 16:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 17:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 18:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 19:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 20:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 21:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 22:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-21 23:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 01:01:5428.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 02:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 03:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 04:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 05:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 06:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 07:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 08:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 09:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 10:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 11:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 12:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 13:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 14:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 15:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 16:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 17:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 18:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 19:00:2628.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 20:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 21:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 22:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-22 23:00:2728.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 01:01:4128.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 02:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 03:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 04:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 05:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 06:00:2228.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 07:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 08:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 09:00:2328.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 10:00:2428.70 28.29 -1.15%
BIS 2020-11-23 11:00:2328.61 27.19 -1.15%
BIS 2020-11-23 12:00:2428.65 27.19 -1.15%
BIS 2020-11-23 13:00:2228.65 27.19 -1.15%
BIS 2020-11-23 14:00:2328.72 27.50 -1.15%
BIS 2020-11-23 15:00:2428.55 27.24 -1.15%
BIS 2020-11-23 16:00:2328.60 27.96 -1.15%
BIS 2020-11-23 17:00:2528.43 28.40 -0.67%
BIS 2020-11-23 18:00:2428.33 28.32 -0.46%
BIS 2020-11-23 19:00:2428.50 28.47 0.42%
BIS 2020-11-23 20:00:2228.45 28.42 0.21%
BIS 2020-11-23 21:00:2228.39 28.38 0.00%
BIS 2020-11-23 22:00:2328.18 28.16 -0.81%
BIS 2020-11-23 23:00:2228.34 28.31 -0.28%
BIS 2020-11-24 01:01:1728.70 23.24 0.89%
BIS 2020-11-24 02:00:2328.70 23.24 0.89%
BIS 2020-11-24 03:00:2328.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 04:00:2328.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 05:00:2328.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 06:00:2228.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 07:00:2228.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 08:00:2228.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 09:00:2428.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 10:00:2428.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 11:00:2328.70 23.23 0.89%
BIS 2020-11-24 12:00:2428.75 27.41 0.89%
BIS 2020-11-24 13:00:2328.71 27.41 0.89%
BIS 2020-11-24 14:00:2328.70 27.41 0.89%
BIS 2020-11-24 15:00:2328.72 27.44 0.89%
BIS 2020-11-24 16:00:2428.71 27.52 0.89%
BIS 2020-11-24 17:00:4728.48 28.45 0.71%
BIS 2020-11-24 18:00:2628.45 28.42 0.50%
BIS 2020-11-24 19:00:3828.31 28.30 0.00%
BIS 2020-11-24 20:00:2228.19 28.18 -0.32%
BIS 2020-11-24 21:00:2228.53 28.51 0.71%
BIS 2020-11-24 22:00:2328.50 28.49 0.74%
BIS 2020-11-24 23:00:2328.72 28.70 1.56%
BIS 2020-11-25 01:01:1329.44 28.32 1.52%
BIS 2020-11-25 02:00:2229.44 28.32 1.52%
BIS 2020-11-25 03:00:2329.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 04:00:2329.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 05:00:2329.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 06:00:2229.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 07:00:2429.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 08:00:2229.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 09:00:2229.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 10:00:2329.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 11:00:2229.44 26.63 1.52%
BIS 2020-11-25 12:00:2229.23 27.38 1.52%
BIS 2020-11-25 13:00:2329.18 27.38 1.52%
BIS 2020-11-25 14:00:2329.24 27.48 1.52%
BIS 2020-11-25 15:00:2329.20 27.68 1.52%
BIS 2020-11-25 16:00:2328.57 28.21 1.52%
BIS 2020-11-25 17:00:2428.25 28.22 -1.67%
BIS 2020-11-25 18:00:2428.57 28.56 -0.49%
BIS 2020-11-25 19:00:2428.55 28.53 -0.73%
BIS 2020-11-25 20:00:2328.45 28.44 -0.77%
BIS 2020-11-25 21:00:2328.39 28.37 -1.25%
BIS 2020-11-25 22:00:2428.39 28.38 -1.18%
BIS 2020-11-25 23:00:2328.40 28.33 -1.32%
BIS 2020-11-26 01:01:3345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 02:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 03:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 04:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 05:00:2445.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 06:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 07:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 08:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 09:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 10:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 11:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 12:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 13:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 14:00:2445.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 15:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 16:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 17:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 18:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 19:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 20:00:2445.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 21:00:2445.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 22:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-26 23:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 01:01:4545.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 02:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 03:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 04:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 05:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 06:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 07:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 08:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 09:00:2345.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 10:00:2245.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 11:00:4145.00 27.98 -0.35%
BIS 2020-11-27 12:00:2629.04 27.39 -0.35%
BIS 2020-11-27 13:00:2429.04 27.39 -0.35%
BIS 2020-11-27 14:00:2328.91 27.50 -0.35%
BIS 2020-11-27 15:00:2228.80 27.50 -0.35%
BIS 2020-11-27 16:00:2428.79 27.57 -0.35%
BIS 2020-11-27 17:00:2427.21 27.19 -4.02%
BIS 2020-11-27 18:00:2326.89 26.88 -5.05%
BIS 2020-11-27 19:00:2826.76 26.73 -5.61%
BIS 2020-11-27 20:00:2426.62 26.60 -6.04%
BIS 2020-11-27 21:00:2327.32 26.42 -5.51%
BIS 2020-11-27 22:00:2427.32 26.42 -5.51%
BIS 2020-11-27 23:00:2327.32 26.42 -5.51%
BIS 2020-11-28 01:01:2527.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 02:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 03:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 04:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 05:00:2427.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 06:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 07:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 08:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 09:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 10:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 11:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 12:00:2427.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 13:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 15:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 16:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 17:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 18:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 19:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 20:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 21:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 22:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-28 23:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 01:01:3927.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 02:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 03:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 04:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 05:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 06:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 07:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 08:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 09:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 10:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 11:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 12:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 13:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 14:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 15:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 16:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 17:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 18:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 19:00:2427.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 20:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 21:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 22:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-29 23:00:2927.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 01:01:5427.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 02:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 03:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 04:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 05:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 06:00:3227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 07:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 08:00:2227.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 09:00:3027.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 10:00:2327.32 26.42 -4.26%
BIS 2020-11-30 11:00:2227.32 25.84 -4.26%
BIS 2020-11-30 12:00:2227.32 25.84 -4.26%
BIS 2020-11-30 13:00:2327.32 25.84 -4.26%
BIS 2020-11-30 14:00:2226.71 26.06 -4.26%
BIS 2020-11-30 15:00:2226.71 25.59 -4.26%
BIS 2020-11-30 16:00:2326.71 25.62 -4.26%
BIS 2020-11-30 17:00:2326.45 26.42 -1.27%
BIS 2020-11-30 18:00:2426.74 26.72 -0.30%
BIS 2020-11-30 19:00:2226.55 26.53 -0.90%
BIS 2020-11-30 20:00:2326.58 26.56 -0.75%
BIS 2020-11-30 21:00:2426.47 26.46 -1.08%
BIS 2020-11-30 22:00:2326.27 26.26 -1.68%
BIS 2020-11-30 23:00:2326.03 26.02 -2.69%
BIS 2020-12-01 01:01:1226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 02:00:2226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 03:00:2326.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 04:00:2226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 05:00:2226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 06:00:2226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 07:00:2226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 08:00:2326.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 09:00:2226.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 10:00:2526.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 11:00:2326.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 12:00:2426.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 13:00:2326.67 23.14 -0.95%
BIS 2020-12-01 13:54:14COVID Portfolio Strategy? I’ve just turned 21 and currently all my portfolio is sitting in index funds. I’ve never really invested in individual stocks as I’ve never had the time to properly research but I was having a quick look through the market at companies that have lost tons of value following COVID. Would it be a viable investment strategy to move say 10-30% of my portfolio and ride the recovery of some of these stocks as they get back on their feet? Generally looking at stocks in areas such as: Cinema: CINE Airlines: IAG, AAL, UAL, EZJ Hotels and Cruises: RCL, HSW, CCL, NEX Banks: MTRO, LLOY Restaurants Groups: RTN, MARS Oil: PMO, BP, RSDA Car Manufacturers: RR, AML Cannabis: APHA Any thoughts are appreciated. Cheers.   submitted by   /u/EducatedFool1 [link]   [comments] Highlight
BIS 2020-12-01 14:00:2225.95 24.84 -0.95%
BIS 2020-12-01 15:00:2325.83 24.96 -0.95%
BIS 2020-12-01 16:00:2425.79 23.57 -0.95%
BIS 2020-12-01 17:00:2325.21 25.17 -3.35%
BIS 2020-12-01 18:00:2325.53 25.43 -1.89%
BIS 2020-12-01 19:00:2225.45 25.44 -2.58%
BIS 2020-12-01 20:00:2425.74 25.72 -0.77%
BIS 2020-12-01 21:00:2425.62 25.60 -1.16%
BIS 2020-12-01 22:00:2325.86 25.85 -0.65%
BIS 2020-12-01 22:27:24American Cannabis (AMMJ) Investor Presentation - Slideshow Highlight
BIS 2020-12-01 23:00:2325.83 25.80 -0.69%
BIS 2020-12-02 01:01:1829.50 23.14 2.38%
BIS 2020-12-02 02:00:2229.50 23.14 2.38%
BIS 2020-12-02 03:00:2329.50 23.14 2.38%
BIS 2020-12-02 04:00:2329.50 23.14 2.38%
BIS 2020-12-02 04:55:12Weed stocks Hey guys. I recognize that weed stocks have run up with a Biden presidency but the stocks are off their meteoric highs. If you were to buy, which companies would you buy and why? I’m thinking $ACB Aurora Cannabis for LT hold.   submitted by   /u/uworich [link]   [comments] Highlight
BIS 2020-12-02 05:00:2229.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 06:00:2329.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 07:00:2329.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 07:06:04Innovative Industrial Properties Is Set To Ride The U.S. Cannabis Legalization Wave Highlight
BIS 2020-12-02 08:00:2329.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 09:00:2329.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 10:00:2329.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 11:00:2329.50 23.13 2.38%
BIS 2020-12-02 12:00:2326.29 24.86 2.38%
BIS 2020-12-02 13:00:2426.32 24.90 2.38%
BIS 2020-12-02 14:00:2426.29 25.00 2.38%
BIS 2020-12-02 14:45:39Khiron: Building A Multi-Billion Dollar Cannabis Company (Podcast) Highlight
BIS 2020-12-02 15:00:2426.51 25.88 2.38%
BIS 2020-12-02 16:00:2226.51 25.96 2.38%
BIS 2020-12-02 16:31:25Taking out Profits and Exit Strategies, a short story (and perhaps some advice) ​ In the late 90's we had a similar Tech/Digital stock rally. Back then it was web page development and internet providers, now it's electric vehicles and big data. "Stonks" were only going up, up and up. You heard things like - Dude, its a new economy, this is the new normal. This is the future, you can't use old models to define value. Die all boomers and burn traditional stocks (ok I might be exaggerating on this one) ​ Anyway, I was a finance major at a prominent university in London, UK. I was destined for greatness (and an trainee spot at Deutche Bank's analyst desk). My friend - let's call him Eli, because his name was actually Eli - was a stock genius. Everybody is a genious in a bull market, put some money in to a company in IT and bam! You had LOL GAINS. Eli was good for about 350kUSD at one point. Or I should say, 350kUSD nominal value in stocks. Because, its not money until you sell. Eli learned the hard way. ​ The "dip" came. Eli thought "stonks only go up" I'm gonna "buy the dip". Eli bought and bought, he also had a debt position of about 25% of his portfolio. This increased to 50%. The bank called, Hey Eli - that collateral isn't so hot anymore, pay up dude. Eli paid up. One year later he had -13kUSD on his account for accrued interest rates and trading fees. ​ So what's there to learn. Well, depends on how risk averse you are, but I see a lot of new investors that ask about when and how to take home profits. There is no rule or best practice, but here's at least an idea that I'm using myself. ​ I don't let a stock grow beyond 20% of my portolio, if it does I automatically start scaling back profits I always keep a 10-15% cash position so I can take advantage on dips or other opportunities. This money has had a ridicoulus payback over the years. For every 20% growth I take home 20% of the profit, no matter what. For crazy rockets I might take home more, say half the profit of every 20% growth. ​ So what do I do with my profits? Well, I do two things. ​ I reinvest them in to other stocks, so I make sure I have a short list of alternatives at all times I put them in the cash position so I can be opportunistic (but still max 15%) I buy my wife or kids presents, I pay off mortgate, I get a nice Rolex or refurbish the house. Its money. I have money so I can spend it, use it. ​ Moral of the story. Make money, you probably won't see another opportunity like the one of the past 6 months. Its not coming back for a while. Don't step out of the market, pick your stocks wisely, keep some cash to pounce on some disappointing Q4's and remember its not money until you sell.   submitted by   /u/mcjanzton [link]   [comments] Highlight
BIS 2020-12-02 17:00:2426.34 26.30 1.39%
BIS 2020-12-02 18:00:2425.94 25.91 0.12%
BIS 2020-12-02 19:00:2425.97 25.95 0.43%
BIS 2020-12-02 20:00:2325.81 25.79 -0.19%

Notice: Undefined index: news in /var/www/uastocks.com/index.php on line 98